Iklan Sebentar

Thursday, 29 March 2012

pabila cermin mata patah..

long time not updated my blog..
huhuhu..
tapi arini aku nak update lah sket..
menghilangkan kebosanan kerja..
bosan?
yup.. xdew teman menyembang arini..
maklum laa..
kne pergi tempat client..
hehehe..

eeh..
kat tempat client pun nk update blog ke..
sory boss..
curi masa sikit nk update ni..
hehehe..

aku just nak bagitau..
cermin mata aku patah..
mesti korang akan cakap "ganasnye"
hahaha..
cermin 2 da lama laa..
dekat 3tahun da aku pakai..
da sampai masa pun..
hahaha..

pabila aku tidak memakai spec..
penglihatan aku agak terbatas..
so aku kena lebih fokus..
lebih2 lagi time tgh drive..
hehehe..

2 jerk la aku nk update..
k bai..



6 comments:

Cik Eka said...

sian..aku nyer spek dah lima tahun x ganti sbb siang pakai lenses..malam je pakai spek..tingin gak nak ganti..hehe

Syakir Razik said...

power ko xnek ke? 5 thn 2 lama sgt da..

Cik Eka said...

sikit je naiknyer..50 jer pun.hehehe

tapi skang mata belah kanan je 300,belah kiri 350...

ko bape

Dalila said...

hehe. yEay! dapat wat spek barU..

meh nak tOlOng pilih kaN..heehe~

cube tukaR styLe k-pop nak?wakaka~

guRau jek!

Dalila said...

sYakir dah buat cerin mata baru x?

Syakir Razik said...

kak ila.. da wat cermin mata baru da pun.. tp lebih kurang jerk ngn yg lama.. hehe..