Iklan Sebentar

Friday, 25 May 2012

Romantik ke?

eeuuuwwww..
bace tajuk pun da naik geli..
hahaha..
jangan nak perasan sgt la..
langsung tak romantik ok..

hahaha..
korang mesti nak tau apew yang berlaku kan..
camni cite nyer..
petang tadi..
aku call client nak mintak payment..
biasa laa..
nak mintak payment ni.
kena la sopan santun..
lemah lembut gitu..
baru la client pun sejuk hati..

so bila aku cakap ngn client ni..
dengan nada yang lembut dan sopan..
korang tau tak apew client 2 cakap..
"saya tak dengar la awak cakap apew"
"suara 2 xnyah la romantik sgt"
hahahahaha...

boleh plak dye cakap suara aku romantik..
nak tergelak aku dengar..
aku rasa..
 dye tergoda ngn suara aku..
2 yang dye cakap mcm 2..
hahaha..

klau sape kat sini nak tau..
romantik ke x suara aku..
try la call aku..
hahaha..


4 comments:

Cik Eka said...

oik..okey nanti aku call ko..muahahahahahahahahahahahaha
nak tengok romantik beno ke....

aku penah call opis piji...suara lahai kemahen lembut lagi...

aku terus cakap...

HAI SAYANG!!!!!!!!!!!

kuat2...cam terkedu je dia..lepas tu baru dia ooohhhh..hahaha

Syakir Razik said...

hahaha.. pastikan no yg nk digunakan 2 aku xtau.. hahaha..

Dalila said...

hehe..

suara syakir x romantik la.. lebih sesuai klu cakap suara awak sgt "sopan"..hahaa.. seyes x tipu ;P

Syakir Razik said...

sopan ea? thanxs.. :)