Iklan Sebentar

Sunday, 28 August 2011

Edisi Kad Raya

hari raya da nk tibe.. ramai org duk mntk maaf semperna nk raya ni.. aku pun sama jgk.. mntk maaf klau dew wat salah silap.. harap di maafkan laa.. hehe.. :)

skang ni ramai org ucapkan hari raya dan mntk maaf juz post kat status fb.. xpun g kat wall frend n then post ari raya kat wall frend 2.. lebih mudah dan menjimatkan kos.. hehe.. klau adew yg anta kad raya pun.. kad raya beranimasi.. blh dpt kad fb jgk.. hihihi.. canggih nyer teknologi skang kan..

tp adew la sorang kwn aku ni kan.. nama dye Cik Eka.. dye ni still gune cara lama ntuk meriahkan hari raya ni.. org skang da xdew nk pos kad raya kn.. tp dye nk jgk anta kad raya ag.. siap promote kat fb ag.. sape nk kad raya.. bg alamat.. aku pun apew ag.. dgn pantas nyer bg la alamat ntuk dye pos kad raya 2..

kad raya cik eka

kat atas 2 gmb kad raya yg dye bg kat aku.. dpt kad raya 2.. excited bkn men.. maklum la kan.. skang ni ssh nk dpt kad raya.. ble dpt kad raya 2.. rasa bertuah jerk.. hehe.. ble da dpt kad raya 2.. aku pun balas la kad raya dye 2..

kad raya yg aku pos..
gmb atas ni.. gmb kad raya yg aku pos kat kwn2 aku.. hehe.. dpt kad raya 1 jerk.. tp ble pos.. smp 5.. alang2 da g kedai beli kad raya.. xkn la nk beli 1 jerk.. cam xberbaloi plak..hehe.. alhamdulillah.. semua kad raya yg aku anta.. da slamat smp ke tmpt yg di tuju.. hehehe..

handmade
handmade kad raya.. xdew la handmade sgt.. cbb bkn aku yg wat pun.. aku pun tempah kad raya ni ngn membe aku gak.. membe ofis..hehe.. cantik hasil kerja dye.. suke gitu..hahahaha..

sekian.. ni saje la gmb2 koleksi kad raya aku adew ntuk tahun ni.. hehehe..



4 comments:

Cik Eka said...

kenapakah aku tak nampak post ko yg ini
terharu nkooo aku masuk dlm blog ko..

hahahahaha

Syakir Razik said...

hahaha.. cbb pew ko xperasan? cbb blog aku xfemes.. huhuhu..

Cik Eka said...

alaaaaaa aku kan jrg on9 sejak dua menjak ni...

Syakir Razik said...

huhu.. bz la katekn.. 2 yg jarang on9 kn..