Iklan Sebentar

Sunday, 20 November 2011

Scrambler Dlm Sawah... hahaha..

assalamualaikum semua.. erm berabuk sudah blog aku ni.. rasa cam lama jerk x update.. masa xmengizinkan aku ntuk update blog ni..mlm ni aku tdow lmbt.. xdew pew nk buat.. ley la aku updateblog ni.. ley share something ngn korang semua..


arini aku nk share ngn korang psl aku men moto dlm sawah.. apew da xdew jalan ke nk men moto 2.. npe sawah gak yg jadi pilihan aku kn.. hahaha.. korang tau x.. moto scrambler? ala yg slalu org men lompat2 2.. hehe.. moto 2 la aku men dlm sawah kat kg aku.. time blk beraya haji ari 2 laa.. pak sedara aku nyer..


mula2 aku nk bawak moto 2.. cam xconfident jerk.. nmpk cam tggi jerk kn.. aku pun pikir la. smp ke kaki aku.. hahaha.. yela kn.. moto org.. klau moto aku sesah jerk.. hahaha.. tp ble dah duduk atas motor 2.. ok jerk.. smp jerk kaki aku.. hahaha... mula2 aku bwk slow jerk.. yela kn.. 1st time bwk motor 2.. ag plak men kat dlm sawah plak 2.. mane la aku biasa.. tp ble da biasa.. laju gak aku rembat walaupun kat dlm sawah yg berair 2.. hahaha.. jom usha gmb dlu..





hahaha.. 2 la gmb yg sempat adik aku snap time aku ngah men moto 2.. siap pkae boot phua kang ag tau.. klau xpkae boot 2.. bercalar2 la kaki aku kne rumput lalang yg tggi2.. agpun ekzos motor 2 dekat jerk ngn betis aku.. 2 yg aku pkae boot.. panas weyh..

apew yg best nyer men scrambler ni.. dpt men dlm sawah laa.. moto bese mane ley nk bwh msk sawah camni.. pas2 plak time aku men ni.. hujan plak 2.. ag la best kn.. dpt men hujan skali.. cam bdk kecik jerk aku ni.. hahahha.. tp kn.. lepas abis jerk men motor.. tangan ngan bahu semua terasa lenguh2.. ni semua cbb aku control motor yg xstabil ble lalu kawasan yg bnyk air.. klau xcontrol btol2.. mmg adew yg tergolek la dlm sawah 2 kn.. hahaha..


p/s : lepas abis jerk men.. bau badan aku lebih kurang jerk ngn lembu.. hahahaha.. lumpur smp kat kepala.. hahaha..



4 comments:

Cik Eka said...

hahaha..klakar je ko main dalam sawah..musti berlopak2....

musti kau bergegar2 kat dalam tu an..hahahaha


patutla pakai kasut phuacukang.... kot kene ekzos moto,mau kaki ko berparut..hahaha

Syakir Razik said...

hahaha.. mmg berlopak2.. terlompat2 gak la aku.. hahaha..

erm mula2 aku pkae suar pendek jerk weyh.. aku men 1round jerk.. kaki aku da merah2.. pas2 aku tukar seluar jeans n pkae boot.. hahaha..

puYoq d'AnKaboot said...

brO! ni sawah padi ke sawah lalang bg lombu mamam!!???

Syakir Razik said...

hahaha.. ni sawah lalang.. 2 pasal la bau den da mcm lombu.. hahaha..